Onze coaches

Elmi Wopereis

  • Klinisch diëtist

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en kon ik gelijk aan de slag als klinisch diëtist in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik ben werkzaam op de afdeling longgeneeskunde en in het longtransplantatieteam.

Naast mijn werk als klinisch diëtist heb ik een grote passie voor voeding, training en lifestyle en heb ik er mijn missie van gemaakt hier zoveel mogelijk over te leren. Op dit moment ben ik bezig met de PT-opleiding van Menno Henselmans.

Als coach wil ik er voor jou zijn op de momenten dat jij het nodig hebt. Ik vind het belangrijk dat jij kunt blijven genieten van het leven, maar toch jouw gewenste resultaat kunt behalen en behouden.

AGB-code: 24100555, KP-nummer: 19101038289

Manon Brandenburg

  • Personal trainer
  • Voedingscoach

Ik ben Manon, werkzaam bij Endless Performance PT en Endless Nutrition als personal trainer en voedingscoach.

Een paar jaar geleden miste ik wat uitdaging in mijn leven en was ik nog een echte ‘couch- potato’. Ik deed niet aan sport en hield mij ook niet bezig met mijn voeding. Dit veranderde snel toen ik in aanraking kwam met Crossfit. Een sport die mij lichamelijk en mentaal een flinke uitdaging geeft. Ik raakte geïnspireerd van de atleten die ik zag, hoe sterk zij eruit zien en hoe goed zij voor hun lichaam zorgen in termen van slaap, beweging en voeding.

Toen heb ik besloten om te wisselen van studie, ik ben gaan studeren bij Chivo – instituut voor vitaliteit en lifestyle, Sterkher – pre- en postnatale fitness, Mac Nutrition Uni – evidence based nutrition course. Nu help ik met plezier mensen naar een nieuwe levensstijl.

Als coach kijk ik altijd naar de individu. Wat werkt of past in jouw leven? Dit kan voor iedereen anders zijn. Ik vind het belangrijk dat we samen op zoek gaan naar een voedingspatroon dat duurzaam is.

Our Trainers